Tijdens de Coronapandemie was het niet mogelijk om schoonmaakavonden te organiseren en zo vlak na de herstart was de vraag of dit weer snel opgepakt zou kunnen worden. Op dit moment denken we dat de geplande avonden op maandagavond 20 en dinsdagavond 21 juni het beste weer ingepland kunnen worden. Omdat het al twee jaar niet heeft plaatsgevonden, even wat extra informatie:

Waarom zijn er schoonmaakavonden? Een basisschool heeft zo ontzettend veel meubilair, kasten, spellen, bergingen enzovoorts dat een ‘normaal’ schoonmaakcontract dit nooit kan verzorgen.

Wat moet er dan gebeuren? Daar waar de reguliere schoonmaakuren nooit aan toe komen. Dus de inhoud van de kasten, het speelgoed, achter de radiatoren, de ramen lappen. Meestal in de klas van uw kind(eren) maar u kunt ook gevraagd worden dit in andere ruimtes te doen (i.v.m.  bezetting).

Wat moet ik meenemen? Voor zoveel ouders hebben we natuurlijk nooit genoeg emmers, doeken, zemen en schoonmaakmiddel, wilt u die zelf meenemen? We hebben wel warm water, ladders, koffie, koeken en gezelligheid.

Wat zijn de tijden? De avonden beginnen om 19.00 en eindigen rond 21.30 uur.. U wordt ingedeeld op een avond (zie bijgaande lijst). Onderling ruilen mag natuurlijk altijd.

Ben ik verplicht om mee te doen? Nee, dat bent u niet. Vele handen maken licht werk en er is vaak een plek voor ontmoeting en gezelligheid. Mocht u niet kunnen of niet willen, wilt u dan wel mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Dan kunnen we rekening houden met de bezetting en eventueel de planning er op aanpassen.

Copyright © cbsoene.nl